Notícies del lloc

Donació de l'AFA de l'escola de nous equipaments per la millora dels laboratoris d’electrònica i aules informàtiques per les pràctiques de robòtica i d’impressió 3D

per Josep Alcon Marrugat -

Des de l’àrea de Tecnologia volem agrair a l’AFA de l’escola Joan Pelegrí (Associació de Famílies d’Alumnes) la donació de nous equipaments per la millora dels laboratoris d’electrònica i aules informàtiques de l’escola per les pràctiques de robòtica i d’impressió 3D.

L’escola en els darrers anys ha fet un esforç per implantar i potenciar la robòtica i la impressió 3D en diferents nivells de l’escola, tant en la formació del seu professorat com en inversions de material.

Aquesta donació ens permetrà seguir impulsant la impressió 3D a l’escola en incorporar una 4a impressora 3D, de gran qualitat, la BCN 3D SIGMA D25 per un import de 4225,98 euros i també ens permetrà continuar impulsant la robòtica en ampliar a 60 el número total de robots Lego Mindstorms Ev3 gràcies a la compra de 12 robots nous per un import total de 4888,84 euros que ens permetrà mantenir la ràtio d’un robot per cada dos alumnes en les pràctiques de robòtica.

Gràcies AFA!

Àrea de Tecnologia
Escola Joan Pelegrí


...aquí teniu el vídeo resum de la 25a edició dels Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient de l'escola. 25 anys de premis!

per Josep Alcon Marrugat -

...aquí teniu el vídeo resum de la 25a edició dels Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient de l'escola. 25 anys de premis!
     
Aquest any en un format diferent, per seguretat, tenint en compte les mesures i protocols del curs especial Covid

Agrair en aquest 25 aniversari la tasca de la Dolors Forn i Rosa Bobé, impulsores de la primera edició dels Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient. Gràcies! Celebrem el 25 aniversari!

Ariadna Abad
Mar Sanglas
Josep Alcon
Flàvio Bettio
Sergi Palacios
https://www.youtube.com/watch?v=-Si83xQAFrU&feature=youtu.be


XXV edició Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient a l'escola. 25 anys de premis! Celebrem el 25 aniversari!

per Josep Alcon Marrugat -

La propera setmana celebrarem la 25a edició dels Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient a l'escola. 25 anys de premis!  
Aquest any, però, serà en un format diferent, per seguretat, tenint en compte les mesures i protocols del curs especial Covid (*)

Esperem que tot i el nou format, puguem gaudir tots d'aquesta setmana de la Ciència i d'aquests premis especials, en la seva 25a edició. 

També volem agrair en aquest 25 aniversari la tasca de la Dolors Forn i Rosa Bobé, impulsores de la primera edició i de les següents dels Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient. Gràcies! Celebrem el 25 aniversari!

Mar Sanglas
Josep Alcon

XXV Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient
(*) L'acte no es farà a la sala d'actes com era tradició per no posar en contacte alumnes de grups bombolla diferents en un espai tancat. Com ho farem? Doncs per mantenir els grups bombolla és farà el lliurament del premi a l'alumne, a la seva mateixa classe i ho farà un professor de l'àrea de Tecnologia o de l'àrea de Ciències en representació de les dues àrees. Els premis es lliuraran  al voltant del proper dimecres 18 de novembre que és quan es celebraria l'acte si fos un any normal. 
Posteriorment es podrà visualitzar un vídeo amb un resum del lliurament i dels treballs presentats.Temes anteriors...