Notícies del lloc

Imatge Albert Marzà
2n de Batxillerat de viatge a Berlín
per Albert Marzà - dilluns, 19 març 2018, 15:33
 

Des de divendres, 175 alumnes de 2n de Batxillerat, els seus sis tutors i quatre acompanyants són a Berlín de viatge de final de Batxillerat. Esperem que tinguin molt bon viatge i que totes les experiències adquirides els donin forces per acabar bé el curs i afrontar amb èxit les PAU.


Imatge Víctor Ranera
Davant la convocatòria de vaga del 8 de març
per Víctor Ranera - dimecres, 7 març 2018, 08:34
 

Davant la convocatòria de vaga per a aquest dijous 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, us comuniquem que:

  • L’Assemblea de Treballadors/es de l’escola va decidir no adherir-se majoritàriament a la convocatòria. No obstant això, cadascun dels docents i membres del personal d’...
Mostra la resta d'aquest tema
(299 paraules)
Imatge Herminio Manzano
Hem anat al YOMO amb 4t d'ESO
per Herminio Manzano - diumenge, 4 març 2018, 19:10
 

Divendres, 2 de març tot l'alumnat de 4t d'ESO i segon de CFGM SMX va tenir l'oportunitat d'assistir al YOMO, el "youth mobile festival" on es va mostrar com la ciència i la tecnologia es troben amb els dispositius mòbils.

Una visita interessant i engrescadora per despertar vocacions entre els noies i les noies.


Imatge Albert Marzà
Cap a Ginebra
per Albert Marzà - dilluns, 26 febrer 2018, 08:29
 

Alejandra Fernández i Gerard Gil (4C ESO) junt a Judith Casadesús i Roser Gusi marxen avui a Ginebra com a part del projecte "Enfortim drets" promogut per l'ONG FundiPau, que tracta dels drets dels refugiats i en el qual ha estat treballant l'alumnat de 4t C des de l'inici d'aquest curs. L'estada, que durarà fins dimecres 28, inclou diverses visites a entitats vinculades als Drets Humans i la duen a terme junt a l'alumnat d'altres cinc escoles i instituts catalans que han participat en el projecte.Imatge Albert Marzà
Xerrada "Per què filosofia?"
per Albert Marzà - dimarts, 20 febrer 2018, 07:54
 

Avui, 20 de febrer a partir de les 13.30 hi haurà una xerrada a la Sala d'Actes adreçada a l’alumnat de 1r de Batxillerat humanístic i social a càrrec del Dr. Josep Macià, professor del Departament de Lògica i Història i Filosofia de la Ciència de la Facultat de Filosofia de la UB,  amb el títol "Per què filosofia?" amb la idea de mostrar com la filosofia és útil per tractar qüestions de discriminació.