Notícies del lloc

  XXV edició Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient a l'escola. 25 anys de premis! Celebrem el 25 aniversari!

  per Josep Alcon Marrugat -

  La propera setmana celebrarem la 25a edició dels Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient a l'escola. 25 anys de premis!  
  Aquest any, però, serà en un format diferent, per seguretat, tenint en compte les mesures i protocols del curs especial Covid (*)

  Esperem que tot i el nou format, puguem gaudir tots d'aquesta setmana de la Ciència i d'aquests premis especials, en la seva 25a edició. 

  També volem agrair en aquest 25 aniversari la tasca de la Dolors Forn i Rosa Bobé, impulsores de la primera edició i de les següents dels Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient. Gràcies! Celebrem el 25 aniversari!

  Mar Sanglas
  Josep Alcon

  XXV Premis Ciència, Tecnologia i Medi Ambient
  (*) L'acte no es farà a la sala d'actes com era tradició per no posar en contacte alumnes de grups bombolla diferents en un espai tancat. Com ho farem? Doncs per mantenir els grups bombolla és farà el lliurament del premi a l'alumne, a la seva mateixa classe i ho farà un professor de l'àrea de Tecnologia o de l'àrea de Ciències en representació de les dues àrees. Els premis es lliuraran  al voltant del proper dimecres 18 de novembre que és quan es celebraria l'acte si fos un any normal. 
  Posteriorment es podrà visualitzar un vídeo amb un resum del lliurament i dels treballs presentats.  TEI Tutoria entre iguals

  per Marta Soldevila -

  La setmana passada l' alumnat de tercer E i primer E ,juntament amb els tutors ,vam tenir la primera trobada presencial al parc de "la dona i l' ocell" de Joan Miró.

  L' entorn fou un dels motors de la trobada que feia dies que els nostres alumnes esperaven impacientment. Les parelles es van acollir amb alegria, fermesa i responsabilitat.

  Els alumnes de tercer experimentaven  el fet d' haver estat ells/elles els primers/res en començar el projecte TEI.

  TEI
  Engeguem el projecte 1x1!!

  per David Garcia -
  Avui comencem a lliurar els primers Chromebooks als alumnes de primer d'ESO!!

  Tot un repte i una motivació tant per l'equip docent com pels alumnes de l'escola.

  Temes anteriors...