Notícies del lloc

First Lego League

First Lego League

per Albert Duarte -
Nombre de respostes: 0

Un grup d'alumnes de 3r i 4t d’ESO estem preparant la nostra participació a la First Lego League FLL, la competició de robòtica que anualment organitza FIRST Robotics Competition i la divisió de jocs d'experimentació centrats en la robòtica LEGO Mindstorms, de l'empresa de joguines danesa LEGO, a nivell internacional, i que enguany gira entorn l’ús, el transport i la recerca d’aigua, amb el nom d’Hydrodinamics.

La competició de la First Lego League consta de dues parts: una part científica que consisteix en la realització d’una investigació sobre l’ús, el transport i la recerca d’aigua, amb l’elaboració de la base teòrica i un treball de camp experimental per posteriorment extreure alguna conclusió original i innovadora (nosaltres ens hem centrat en la recerca d'igua a l'espai), i una part de robòtica, amb el repte d’aconseguir la màxima puntuació superant tota una sèrie de proves proposades. Per a la realització d’aquesta part, estem dissenyant, creant i construint els robots i programant els programes per fer-los funcionar per tal de superar les proves.

Amb il·lusió, entusiasme i moltes ganes treballem molt dur per aconseguir obtenir la millor posició i gaudir de l’experiència.


L’Equip de Robòtica


Els participants a FLL  (http://www.firstlegoleague.es/ca/):
  • Dissenyen, construeixen, proven i programen robots utilitzant la tecnologia LEGO® MINDSTORMS®.
  • Investiguen i resolen els mateixos desafiaments que els científics d’avui.
  • Apliquen conceptes de matemàtiques i ciències en la vida real.
  • Desenvolupen les habilitats i competències del s. XXI com el treball en equip, la resolució de problemes i la comunicació.
  • Hi participen i es diverteixen en tornejos i celebracions en format esportiu.

Attachment fll.jpg