Notícies del lloc

Davant la convocatòria de vaga del 8 de març

Davant la convocatòria de vaga del 8 de març

per Víctor Ranera -
Nombre de respostes: 0

Davant la convocatòria de vaga per a aquest dijous 8 de març, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, us comuniquem que:

  • L’Assemblea de Treballadors/es de l’escola va decidir no adherir-se majoritàriament a la convocatòria. No obstant això, cadascun dels docents i membres del personal d’administració i serveis pot fer ús del seu dret individual a la vaga.
  • Es duran a terme les activitats d’ensenyament i aprenentatge en la seva majoria, tot i que pot haver-hi alteracions. Es podran dur a terme activitats o agrupacions de l’alumnat diferents de les habituals.
  • La franja horària de major afectació serà entre les 11:30 i les 13:30, on podem situar el seguiment de la vaga en un 30%.
  • Les extraescolars del Centre Montserrat Xavier queden suspeses.
  • Els serveis de menjador, acollida matinal i instal·lacions esportives estaran en funcionament, tot i que possiblement amb part del personal. Per tant, la seva activitat normal es pot veure afectada, malgrat que garantim l’atenció i els àpats per a l’alumnat i les famílies que habitualment gaudiu d’aquests serveis.
  • Els grups de 3r i 4t ESO, 1r Batxillerat, 2n Batxillerat A-D-E-F, CFGM Informàtica, i CFGS han sol·licitat -d’acord amb el dret de reunió reconegut a l’article 24.2 del Decret 102/2010 de 3 d’agost, d’autonomia de centres educatius i l’article 8 de la Llei Orgànica 8/1985 del Dret a l’Educació- la no assistència col·lectiva a classe. Per a aquests grups:
    • S’ajorna la data dels exàmens convocats i les activitats d’avaluació previstes fins al següent dia lectiu i a classe es faran activitats de reforç, repàs o alternatives.
    • Les famílies poden justificar les absències a priori mitjançant la plataforma de gestió acadèmica o els altres canals habituals.

Restem a la vostra disposició per qualsevol dubte o aclariment.

 

Atentament.

 

 

La direcció