Notícies del lloc

Entra al Circuit de la innovació amb l’FP

Entra al Circuit de la innovació amb l’FP

per Roser Arnal -
Nombre de respostes: 0

Aquest curs els dos cicles de grau mitjà d’Activitats comercials i Sistemes microinformàtics i Xarxes hem participat amb “Entra al Circuit de la innovació amb l’FP” des de les assignatures d’ Empresa i iniciativa emprenedora i de Gestió del Petit Comerç.

La Fundació BCN Formació Professional amb col·laboració amb el Circuit de Barcelona – Catalunya ha realitzat un projecte pilot proposant tres reptes:

Accions de millora del restaurant del Circuit.

Fomentar accions per millorar la sostenibilitat (mediambiental, en mobilitat, etc.) del Circuit.

Millorar la visibilització, l’optimització de recursos i l’aprofitament del Circuit.

 Els alumnes de cicles van proposar molt bones idees en els tres reptes i de totes les escoles que van participar tant de grau superior com de grau mitjà es van escollir tres finalistes per a cadascun dels reptes.

De la nostra escola van quedar com a finalistes un grup de segon del cicle Sistemes Informàtics i Xarxes format pels alumnes: Marc Hernández, Josu Guillermo, Isidro Franco i Daniel Vaquer amb una proposta de transformar l’energia aprofitant la calor de l’asfalt amb energia elèctrica. A partir de la idea van participar en tres tallers al llarg del curs realitzats al Circuit de Barcelona impartits per professionals del sector on van poder desenvolupar el Pla d’empresa i acabant amb una exposició davant de totes les escoles participants.

El projecte guanyador es portarà a terme durant el curs 18/19. Tot i no aconseguir el premi final el fet de ser un dels tres finalistes de totes les escoles de Formació Professional que han participat és tot un èxit i ha suposat una gran experiència per als alumnes.

Moltes gràcies a tots els que heu participat!.Attachment 2018-06-05 12.19.26 (1).jpg