Notícies del lloc

Projecte científic de la First Lego League

Projecte científic de la First Lego League

per Herminio Manzano -
Nombre de respostes: 0

Aquest any participem amb un grup de nois i noies de tercer d'ESO a la First Lego League City Sharper que té com a objectiu promoure la reflexió sobre els grans reptes que tenen les ciutats i els edificis per tal de ser més eficients, més intel.ligents i més sostenibles pel futur.

A més de participar amb la resolució dels reptes proposats de programació del robot Lego Mindstrom EV3, el nostre equip de Robòtica "Les Peces" també està desenvolupant un projecte científic per tal de proposar millores als edificis de la nostra pròpia escola.

El nostre projecte científic pretén promoure les 3R a l'Escola Joan Pelegrí: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Estem desenvolupant un sistema modular, barat i compacte per tal de reutilitzar les aigües grises sortints de les piques de rentamans dels lavabos com a aigua dels dipòsits de les cisternes dels water.

També estem dissenyant una paperera intel.ligent que amb una sola boca de recollida de brossa és capaç de reconèixer els diversos tipus de material i desar-los de forma diferenciada.

Per tal de documentar el nostre Projecte Científic t'agrariem que responguis al qüestionari següent. Gràcies.

Qüestionari sobre el reciclatge a l'Escola Joan Pelegrí.

Per cert... aprofitem que convidar-vos a la Mini First Lego League que farem a l'Escola de secundària el proper dissabte 18 de gener des de les 10 del matí...

Hem estat treballant durant les vacances de Nadal...