Notícies del lloc

Projecte d'Innovació de l'equip Les Peces per a l'Escola Joan Pelegrí (FIRST Lego League)

Projecte d'Innovació de l'equip Les Peces per a l'Escola Joan Pelegrí (FIRST Lego League)

per Herminio Manzano -
Nombre de respostes: 0

Dissabte, 14 de març hauríem d'haver estat presentant el nostre Projecte d'Innovació i el Disseny del Robot al Torneig de classificació de la FIRST Lego League; però com, donades les circumstàncies, el torneig s'ha ajornat, us presentem les nostres propostes d'innovació per millorar la sostenibilitat de l'Escola en format de vídeo...

 

 

Aprofito aquesta noticia per agrair de tot cor el treball que han fet el nois i noies al llarg d'aquests mesos. 

En primer lloc a tots els alumnes i les alumnes de l'optativa de Robòtica 3 de tercer d'ESO que durant el primer quadrimestre van generar una bona part de les idees per definir els problemes de sostenibilitat de l'Escola i aportar-hi solucions. També, especialment, agrair-vos els i les que vàreu dedicar part del vostre temps a perparar i participar a la Micro First Lego League que vam fer al gener a l'escola.

Al grup de nois i noies de l'equip titular de Les Peces que després d'acabar l'optativa de robòtica han dedicat moltes hores del seu temps lliure les tardes de dimecres, divendres i els caps de setmana a entrenar, preparant i perfeccionant les exposicions, fent vídeos, ajustant els programes de la robot Gurb. Gràcies també per la vostra participació a les portes obertes de secundària. Les famílies que van sentir les vostres explicacions van quedar bocabadades.

Als nois de quart d'ESO que tot i sabent que enguany teníem la voluntat que l'equip titular estigués format per alumnat de tercer ens heu seguit donant suport i ajudant en tot moment. Finalment heu tingut també cabuda a l'equip.

No patiu, el vostre treball no ha estat en va... el que hem aprés ens acompanyarà sempre. A més, el concurs només s'ha ajornat... Hi tornarem! 

Ànims!