Notícies del lloc

  Hem guanyat l'mSchools App Education

  per Herminio Manzano -
  Hem guanyat!


  Un grup de TIC de 4t d'ESO, format per Lluc Balaguer, Priyanka Gothi, Laura Pina i Núria Tevar ha guanyat el concurs mSchools App Education on participaven grups d'escoles d'arreu de Catalunya amb la seva aplicació Student’s Care, Una aplicació per ajudar a millorar el rendiment acadèmic alhora que ajudar a assumir els canvis personals i emocionals de l’adolescència. Podeu mirar el seu espai web aquí.

  Estem orgullosos del seu treball i molt satisfets de formar dones i homes que siguin capaces d'imaginar com usar la tecnologia per millorar la vida de les persones.




  Projectes mSchools App Education

  per Herminio Manzano -

  Un curs més i ja en portem sis, des de la matèria TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions) de 4t d’ESO hem presentat deu projectes d’aplicacions al concurs mSchools App Education promogut pel departament d'Educació i el Mobile World Congress. 

  La iniciativa mSchools App Education pretén impulsar vocacions tecnològiques i d’empreneduria entre les noies i el nois de secundària. El repte és l’organització en empreses virtuals i el desenvolupament de programes per a dispositius mòbils que siguin capaços d’ajudar a resoldre problemes reals i concrets de les persones. 

  Aquest curs el desafiament era desenvolupar aplicacions que contribuissin a l’assoliment del Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU. La major part dels projectes d’aplicació que hem presentat a concurs pretenien oferir suport mutu entre iguals, ajudar a superar crisi personals, donar ajuda en els estudis i, en general, millorar la qualitat de l’educació. 

  Dels 10 projectes presentats al concurs des de l’Escola, el jurat mSchools, n’ha seleccionat 3 que seran finalistes i competiran amb altres projectes d’altres grups i escoles d’arreu de Catalunya.

  Els tres projectes finalistes són:

  • BlaBlaSchool, de Laia Arias, Martina Bauchwitz, Paula Iglesias i Alba Pradell. Un projecte per donar suport personal i acadèmic al nois i noies de secundària que tenen dificultats acadèmiques o personals. Podeu fer una ullada a l’espai web del projecte des d’aquí.

  • Student’s Care, de Lluc Balaguer, Priyanka Gothi, Laura Pina i Núria Tevar. Una aplicació per ajudar a millorar el rendiment acadèmic alhora que ajudar a assumir els canvis personals i emocionals de l’adolescència. Podeu mirar el seu espai web aquí.

  • TEIC, de Elba Blanco, Andrea Gonzalez, Marc Heredero i Éire Huertas. Un programa per ajudar en la gestió del programa de Tutoria Entre Iguals que implementem a l’escola on cada noi i noia de primer d’ESO es tutoritzat per un company o companya de tercer d’ESO. Podeu trobar l’espai web del seu projecte aquí.

  Durant la setmana del 7 al 11 de juny hi haurà una fira virtual on els grups exposaran el seu treball i participaran a la fase final del concurs que consistirà en una presentació de 2 minuts en anglès del seu projecte davant d’un jurat internacional. Podeu seguir totes les etapes finals del concurs seguint aquest enllaç.

  El nostre agraiment a tots els noies i totes les noies que amb el seu esforç i treball a la matèria TIC han desenvolupat projectes de qualitat excel.lent.



  Temes anteriors...